Lowrance digitális térkép - Lowrance halradarok és készülékek Lowrance digitáli http://www.lowrance.maritime.hu/lowrance-digitalis-terkep Mon, 24 Jun 2024 09:09:49 +0000 Artur a webmester hu-hu Navionics tengeri és belvízi térképek http://www.lowrance.maritime.hu/lowrance-digitalis-terkep/navionics-tengeri-es-belvizi-terkepek http://www.lowrance.maritime.hu/lowrance-digitalis-terkep/navionics-tengeri-es-belvizi-terkepek Navionics tengeri és belvízi térképek

Ne vegyen zsákbamacskát! Klikk ide!
A Navionics cég új webes applikációjának segítségével mostantól a térkép megvásárlása előtt betekintést nyerhet az adott terület lefedettségéről.

]]>
webmester@maritime.hu (Admin) Lowrance digitális térkép Mon, 04 May 2015 11:21:41 +0000
Insight Genesis térképkészítő szoftver http://www.lowrance.maritime.hu/lowrance-digitalis-terkep/insight-genesis-terkepkeszito-szoftver http://www.lowrance.maritime.hu/lowrance-digitalis-terkep/insight-genesis-terkepkeszito-szoftver

KÉSZÍTSD EL SAJÁT VÍZI TÉRKÉPEDET AZ ÚJ INSIGHT GENESIS -SZEL!

Insight_Genesis_1.jpg Insight_Genesis_2.jpg
pdf_ikon.jpg ]]>
webmester@maritime.hu (Admin) Lowrance digitális térkép Wed, 17 Apr 2013 12:12:09 +0000
Balaton térkép - Balaton térképkártya http://www.lowrance.maritime.hu/lowrance-digitalis-terkep/balaton-terkep-balaton-terkepkartya http://www.lowrance.maritime.hu/lowrance-digitalis-terkep/balaton-terkep-balaton-terkepkartya A Balaton térkép Lowrance és Simrad műszerekhez üzletünkben már megvásárolható!

 

A térkép minden új Lowrance és Simrad GPS-es készüléken és a régebbi Lowrance/Eagle műszereken is működik!
  • Készüléktől függően SD és micro SD kártyán kapható.
  • Tartalmazza a mélységvonalakat, bójákat, kikötőket, veszélyes helyeket, nádasokat, és minden egyéb hajózási szempontból fontos helyet.
  • A műszert Lowrance-térképformátumra kell állítani a beolvasásához!balaton térkép
balaton térkép
A balaton térkép üzletünkben megnézhető és a műszereinken ki is próbálható! A balaton térkép a webáruházunkban is megvásárolható! Klikk ide!

 

]]>
webmester@maritime.hu (Admin) Lowrance digitális térkép Wed, 17 Apr 2013 11:42:20 +0000